top of page

Ik ben een beeldend kunstenaar, een regisseur, een scenograaf, een performer, een komiek en een educator. Ik ben ook een leugenaar. 

Ik ben geboren in 1997 in Amersfoort (Nederland). In juni 2020 studeerde ik af van de opleiding Fine Art and Design in Education aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). 

 De performances, video's, tv-shows, installaties, sculpturen en ervaringen die ik maak komen voort uit een nieuwsgierigheid naar geheimen en façades. Naar dat wat met veel poespas wordt verborgen.  Van een kluis, die zich achter een schilderij bevindt, tot de ongeschreven regels van sociale interactie. Door gebruik te maken van stereotypes, verwachtingen en humor toon ik absurdistische versies van mijn omgeving, waar iedereen onderdeel van mag worden . In mijn multidisciplinaire werken  probeer ik de grens tussen publiek en werk te vervagen.    
Maar genoeg over mij, hoe maak jij het? 


 

I'm a visual artist, a director, a scenographer, a performer, a comedian and an educator. I'm also a liar. 

I was born in 1997 in Amersfoort (The Netherlands)  
In june 2020 I graduated from Fine Art and Design in Education at the University of the Arts Utrecht (HKU).

The performances, videos, tv-shows, installations, sculptures and experiences that I create are a result of my curiosity for secrets and façades. For everything that is hidden. From a safe behind a painting, to the unwritten rules of social interaction.
By making use of stereotypes, expectations and humour I show absurd versions of my surroundings, which everyone can become part of. In these multidisciplinary works I try to blur the lines between audience and work. 
But enough about me, how are you doing?
 

karton%252520websitedsc_015114-Hersteld%
bottom of page